Een tip en een tipje!

Gelukkig staan we niet stil en is het ondertussen alweer maanden geleden sinds er een update is gepost op de website! Ten eerste ben ik lid geworden van Sharepeople dat is een club mensen die elkaar ondersteunt bij ziekte en de eventuele arbeidsongeschiktheid die daaruit voort kan komen. Meer info is te vinden op www.sharepeople.nl en op de “Nieuws” pagina staat bovenaan een filmpje van hoe het werkt! De club wordt steeds groter en het verzuimpercentage is nog steeds erg laag! 

Ten tweede als tipje van de sluier hierbij een foto van wat klanten kunnen verwachten bij hun correspondentie dit jaar. Een persoonlijke touch in de vorm van het bedrijfslogo. Zelf ontworpen in Tinkercad (gratis programma) en 3D geprint met oker geel filament! Ok je kunt er wel niet mee schrijven maar een pen met je bedrijfsnaam erop heeft iedereen al wel een keer gezien!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *